Fortnite har opplevd en eksplosjon i antall brukere

Eksperter trodde at Fortnite kanskje ville nå 100 millioner spillere i løpet av 2018. Nye tall viser det dobbelte.

Redaktøren i et av landets største spillnettsteder, Pressfire.no, har fått med seg at nå spiller rundt 200 millioner Fortnite, og sier: «Jeg hadde aldri trodd at Fortnite ville nå 200 millioner i år. Det som har skjedd er at Fortnite har blitt tilgjengelig som mobilspill på iOS og Android. Dette har nok medvirket bra til tallene. Dette er en av tidenes største titler, og fremdeles tror jeg de har mer å gå på.»

Det er ikke langt unna innbyggertallet i Brasil. Økningen er på vanvittige 60 prosent fra det forrige tallet publisert i juni. Da ble det offentliggjort at Fortnite hadde 125 millioner brukere. Nå er tallet økt til det femdobbelte av antall spillere som spillutvikleren EA Games oppga i januar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *