Assassin’s Creed kommer i følge ryktene, snart på Nintendo Switch

Om ikke lenge kan Assassin’s Creed-fans få legge ut på snikmordertokt på hybridkonsollen Nintendo Switch, om vi kan tro informasjon fra flere tsjekkiske nettbutikker.

Den tjekkiske butikken Herní-svět ut en ny samlepakke for salg. Pakken inneholder Assassin’s Creed III og sidespranget Assassin’s Creed III: Liberation, og skal ifølge butikken lanseres 15. februar. Oppføringen er siden fjernet.

Ryktet stemmer overens med en tidligere oppføring fra tyske MediaMarkt, som har hevdet at en Assassin’s Creed-samling var på vei til Switch.

Ubisoft vet vi at er i gang med å pusse opp både Assassin’s Creed III og Liberation for lansering på PC, PlayStation 4 og Xbox One. Begge spillene inkluderes i sesongpasset for Assassin’s Creed Odyssey, men kan også kjøpes separat, og skal etter planen slippes i løpet av mars.

Dersom pakken faktisk blir lansert til Nintendo Switch blir det i så fall Assassin’s Creed-seriens første lansering på en Nintendo-konsoll siden Assassin’s Creed IV: Black Flag på Wii U i 2013. Assassin’s Creed III ble for øvrig også gitt ut på Nintendo Wii U, så Ubisoft er ikke fremmed med Nintendo-systemet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *