EA games har bannet profesjonell FIFA- spiller

EA, produsenten bak FIFA-spillene, har gått lei hets og trusler fra én bestemt bruker. Nå er youtuberen bannlyst fra alle selskapets plattformer.


Electronic Arts har bannet den kontroversielle 25 år gamle maltesiske FIFA- e-sportspilleren Kurt «Kurt0411» Fenech fra alle EA Games sine spill og tjenester.

EA-Games sier at Fenech har «fortsatt å legge ut voldelige og truende meldinger og videoer om EA-ansatte og konkurrerende spillere på sosiale medier, og at han har oppfordret andre til å gjøre det samme. Meldingene hans har krysset en anstendighetslinje med veldig personlige angrep og bryter vilkårene for våre tjenester. Vi aksepterer ikke truende oppførsel. »

Fenech, som har vært utestengt fra EAs profesjonelle FIFA konkurranser siden november, har fortsatt å være vertskap for populære FIFA-streamsr på Twitch som en privatperson de siste månedene.
Han skrev på Twitter mandag at «jeg har aldri sagt noe jeg ikke skulle ha sagt. Dette stikker dypere enn noen tror. De ville ikke at jeg skulle konkurrere på arrangementer fordi de var redd for at jeg skulle vinne dem. Nå er jeg den nest største streameren i spillet deres, og de er redd for at jeg vil overta gullgutten deres. Men etter alt dette som er sagt og gjort, skal vi slå dem. Trust me!. De har penger, men vi har tall. Faen ta dem, og alle på deres side. »

«Det var ikke nok å utestenge meg fra esports-begivenhetene deres, det var ikke nok å prøve å få Twitch- og YouTube-kanalene forbudt. De har nå ødelagt mine 10 år som jeg har investert for FIFA Ultimate Team,» twitret Fenech . «Ingen ord.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *